Diensten | Nails by Gwen
BEL: 06 15095120 9.00-17.00 Ma-Vrij
Schutsgildelaan 28, 4871 LM Etten-Leur

Diensten

French Manicure

Een French Manicure is een behandeling van je nagels waarbij de natuurlijke kleuren en uitstraling van je nagels worden benadrukt. De behandeling is in de 18e eeuw ontstaan en was voornamelijk populair in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw bij welgestelde vrouwen. Tegenwoordig kan iedereen een French Manicure ondergaan en is de behandeling niet meer zo exclusief als vroeger het geval was.

Bij de behandeling worden de nagels lichtroze en de nagelranden wit gekleurd. Uiteraard is het ook mogelijk om andere kleuren te gebruiken. Zo wordt er wel eens gekozen voor een gekleurde nagelrand om zo een mooi contrast te krijgen. Er zijn heel veel mogelijkheden; de keuze is geheel aan u!

Nail Art

Nail Art is Engels voor nagelkunst. Dat geeft het idee direct goed weer. Nail Art is eigenlijk een overkoepelende term voor alles waarmee nagels versierd kunnen worden. Vaak gaat het om kunstnagels, maar het is ook zeker mogelijk om nail art op uw natuurlijke nagels toe te passen. Mocht u nog twijfelen over wat bij u het mooiste staat, dan geef ik u daar graag advies over.

Vaak wordt Nail Art toegepast voor bijzondere gelegenheden, zoals een bruiloft. Dat is echter niet nodig, want Nail Art kan altijd worden toegepast! Je kunt kiezen voor een decoratie op één nagel, maar je kunt ook alle nagels laten versieren. Ook het opleuken van teennagels kan erg mooi zijn.

Het leuke van Nail Art is dat het allemaal om handwerk gaat. Geen enkele nagel is precies hetzelfde, en dat is wat het juist zo leuk maakt! Ook kan ik hierdoor uw specifieke wensen tot uitdrukking brengen, waardoor uw nagels echt persoonlijk worden.

Mocht u op een foto prachtige nagels zien die u ook zou willen hebben, neem deze dan gerust mee! Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Naturel

Uiteraard is het ook mogelijk om een gelnagel of natuurlijke nagel van een natural-look te voorzien. Hierbij voorzie ik de nagel van een natuurlijke en transparante gel, zodat de nagel er natuurlijk uitziet, maar wel beschermd is tegen scheuren en krassen.

Bij deze behandeling is het van belang dat eerst de handen goed worden gereinigd. Vervolgens vijl ik de natuurlijke nagel in model en ruw ik deze wat op, zodat de transparante gel goed kan hechten.

Na het uitharden behandel ik de nagel met een topgloss, waardoor de nagel mooi blijft glanzen. Na de behandeling is de nagel goed beschermd en erg stevig, wat wel wekenlang goed kan blijven zitten.

Deze behandeling is ideaal als je geen nail art kunt of wil hebben (bijvoorbeeld omdat dit door je werkgever niet is toegestaan), maar toch mooie, verzorgde nagels wil hebben. Natuurlijk is het wel mogelijk om nail art op de nagels toe te passen naar jouw specifieke wensen. Neem contact met me op of kom gerust eens een keer langs voor verdere informatie.

Gellak

Gellak is ook wel bekend als gel nagellak, soak off gel of gel polish. Zoals veel nagelstudio’s, pas ook ik deze nagellak toe in de behandelingen die ik uitvoer. Gellak is eigenlijk een verbeterde vorm van de ‘ouderwetse’ nagellak. Het is veel steviger, waardoor de nagels veel langer mooi blijven, soms wel tot drie weken! Bovendien worden de nagels hierdoor steviger, waardoor ze veel minder snel afbreken of scheuren.

Gellak is hiermee ook erg geschikt voor mensen die liever geen kunstnagels willen, maar wel een langere periode van mooie, stevige nagels willen kunnen genieten.

Ook is het mogelijk om gellak op uw teennagels te gebruiken. Dit is vooral prettig tijdens de zomermaanden, omdat de nagellak wel zes weken goed kan blijven zitten.

French Pedicure

Je zou het niet denken, maar de French Pedicure is vooral bekend geworden door de Verenigde Staten. Daar is de van origine Franse behandeling jaren geleden opgepikt en bekend geworden. Hierdoor kun je nu ook bij mij genieten van een French Pedicure!

Deze behandeling is vergelijkbaar met een French Manicure. Hierbij worden de nagels op een manier gelakt waardoor de natuurlijke kleuren en lijnen duidelijker naar voren komen. De nagelranden worden hierbij vaak wit gelakt, en de rest van de nagel lichtroze. Er wordt echter regelmatig gekozen om de nagelranden niet wit, maar juist een felle, contrasterende kleur te geven. Op die manier springen de nagels er echt uit. Ze mogen gezien worden!

Een French Pedicure wordt door veel vrouwen voor de zomermaanden zeer op prijs gesteld. Wanneer het mooi weer is, is het erg prettig als je voeten goed verzorgd zijn en ze er mooi uitzien. Natuurlijk is het ook zeker mogelijk om de rest van het jaar langs te komen voor een French Pedicure. Je wil immers altijd wel mooie voeten! Bovendien blijven de nagels na zo’n behandeling tot wel twee maanden prachtig. Je hebt er dus erg lang plezier van.